Blog

JK REAL a jeho vznik

Pozdravujem priatelia a kolegovia.

V realitnej činnosti sa pohybujem a pracujem od roku 2011. Najprv som začal ako maklér v kancelárii Real Fin a posledných úspešných 6 rokov som bol ako spoločník /posledný rok aj konateľ/ v kancelárii Star Proreal. Prišlo ale obdobie leta 2019 a ja som sa rozhodol úplne osamostatniť a založiť vlastnú realitnú spoločnosť JK REAL. Momentálne je december a ja môžem povedať, že to bolo dobré rozhodnutie. Firmu som, ako sa hovorí, "nakopol" a veľmi rýchlo dostal do povedomia. Vždy som sa snažil byť férový a otvorený ku klientom. Taktiež je u mňa na prvom mieste odbornosť a jednoducho prirodzenosť. 

Ďakujem za pomoc a podporu hlavne svojím najbližším kolegom a spolupracovníkom. Týmto pozdravujem hlavného obchodného partnera a kolegu z kancelárie Petra Širotu a jeho SIMAX PO, Paľa Chomu a jeho HYPOFUL, projektanta Milana Staška , láskykvet Mišku Sabanošovú z katastra, Judr. p.Strakovú, geodeta p.Podsedlého, znalcov p.Maťufku a p.Fedorjaka, top profíkov Vlada a Petra Bielousa, Mareka Blažka a jeho Amb studio, fotografa Tomáša Kočíka, Slava zo stavebného úradu, Lenku ex-spoločníčku a samozrejme tých najdôležitejších- svoju rodinu, čiže manželku Marcelu a moje svište Dominiku a Radka. Ďakujem za podporu aj mojim rodičom, svokrovcom a osobným priateľom. Špeciálne pozdravujem aj našu "metalovú" komunitu, haha. Pozdravujem aj všetkých tiperov a kolegov z iných realitiek. Môžem povedať, že sa teším na akúkoľvek novú či ďalšiu spoluprácu.

Prajem všetkým a hlavne celému milovanému Prešovu v týchto chvíľach, pekné a pokojné vianočné sviatky. Vidíme sa čoskoro...

Späť na články